Burlesque Stage
Live show Benenwerk Burlesque ft.
Champagne Sparkles can
Aurora Galore uk
Xarah Von Den Vielenregen d
The Divine Decadence Darlings b
Loulou Lipstick b
Mc Lady ELina

+ Workshop 'S Is For Showgirl' (Volzet)

Locatie
Foyer Stadsschouwburg

Beide liveshows zijn ondertussen VOLZET.
Start
18u30
Einde
23u30

Live Show Benenwerk Burlesque   Om 20u30 en 22u30. Beide shows zijn VOLZET.

Say what? Burlesque is retro entertainment: een glinsterende en kleurrijke mix van sexy kostuums, showgirls, pluimen, comedy en ondeugende striptease in de sfeer van de jaren '50. Na het grote succes van vorig jaar kon een nog groter, glamoureuzer, gekker én sensueler vervolg niet uitblijven! Bruges' Burlesque zorgt opnieuw voor een uitermate attractief programma met deze showgirls:

Lady Elina

Lady Elina, de leading lady van Bruges' Burlesque, gidst u als MC met de nodige flair door de avond. Na het zien van honderden acts kan zij u als geen ander inleiden in de wereld van burlesque. Haar motto? 'There is no such thing as too much glitter'. Vergeet uw zonnebril niet!

Facebook

Loulou Lipstick

Loulou Lipstick maakt deel uit van het Antwerpse burlesque gezelschap Candy Coated Circus. Ze is een publiekslieveling die in haar performances humor en sensualiteit perfect weet te combineren.

Facebook

The Divine Decadence Darlings

De Brugse The Divine Decadence Darlings maken furore met hun gekke retro pakjes en pasjes. Ze fleuren elk event op, barsten van de energie en toveren een glimlach op ieders gezicht.

Foto's: ©Stephan Cornelis (www.stecor.nl)

-
Facebook

Champagne Sparkles

What's in a name? Champagne Sparkles schittert als geen ander aan het burlesque firmament. Ze is één van de bezielers van de beroemde Canadese Cheesecake Burlesque Revue. Tegenwoordig woont ze in Berlijn waar ze gastvrouw en performer is op events als Gin Palace Cabaret. Bovendien bezit Champagne Sparkles een comedytalent om u tegen te zeggen.

champagnesparkles.com

Aurora Galore

Aurora Galore wordt wel eens de queen of neo-burlesque genoemd. Met elke performance vindt ze zichzelf en het genre opnieuw uit. Haar performances zijn zelfs voor de ervaren kijker telkens een totaal nieuwe ervaring. Uniek is ook haar bombastische make up waarmee ze u meeneemt in de aparte wereld van circus, freaks en dragqueens.

Facebook

Xarah Von Den Vielenregen

Oorspronkelijk uit Berlijn, nu in Nederland wonend, is Xarah Von Den Vielenregen incontournable in de wereld van burlesque. Ze is de drijvende kracht achter het Nederlandse Burlesque Circus. Haar verschijning straalt altijd klasse, elegantie en verfijndheid uit. Haar podiumprésence is adembenemend, kleurrijke veren waaiers zijn haar signatuur.

I.s.m. Bruges Burlesque

Foto's: ©Stephan Cornelis (www.stecor.nl)

Facebook
'S Is For Showgirl' o.l.v. Bruges Burlesque
Van 18u30 tot 19u30

De workshop 'S is voor Showgirl' is ondertussen volzet.

Be ready to tease and please!