Folkbal Stage
The Folklof Orchestra b
La Compagnie D'Elias b
The Silly Endings b

Locatie
Bovenzaal
Hallen
Start
18u15
Einde
01u00

The Folklof Orchestra   Om 19u00

Bal de Luxe! The Folklof Orchestra o.l.v. Wouter Vandenabeele bezorgt u een extreem dansbare avond met wereldse folk. Zangeres Elly Aerden brengt in acht talen een repertoire waarmee ze 14 werelddansen begeleidt. Haar traditioneel gezongen muziek met invloeden uit de Balkan, mediterrane, Joodse en Scandinavische streken wordt ondersteund door viool, kanun, contrabas, cajón, jazzy drums en folky gitaar. The Folklof Orchestra mag dan ook aanspraak maken op de titel van meest gevarieerde formatie in de Benelux. Verwacht composities met een bijzonder exotisch en verrassend geluid, dit jaar met maar liefst 4 stemmen en een aangepast samenzangprogramma!

Foto: ©Yannig Van de Wouwer

La Compagnie D'Elias   Om 22u00

La Compagnie D'Elias is een uitzonderlijke duo van ud en percussie, voor de gelegenheid aangedikt met klarinet, bas en cello. De eigen akoestische composities van Midden-Oosten muziekspecialist en componist Tristan Driessens en multi-percussionist Robbe Kieckens zijn prachtig uitgesponnen en geven een etnische toets aan het folky dansprogramma.

The Silly Endings   Om 24u00

Hoogstaande muzikaliteit door een goed geolied trio met een lach en een traan én invloeden uit de meest uiteenlopende contreien. The Silly Endings brengen folk met een randje, jazz op akoestische wijze, rock uit grootmoeders tijd, en dat allemaal tegelijk. Mét extra accordeon!

I.s.m. Fluxxus

Bourree o.l.v. Mieke Syryn
Om 18u15

Jigue & Tovercirkel o.l.v. Mieke Syryn
Om 21u15

Schottische o.l.v. Mieke Syryn
Om 23u30