Addison Groove uk

Auntie Flo uk

Mr. Leenknecht b

It.Takes.Two b

Addison Groove uk

Start 01u00 — Einde 02u00

Addison Groove startte zijn dj carrière als Headhunter, één van de meest productieve artiesten op het invloedrijke dubstep label Tempa (Skream, Benga, Kode9). In 2010 dropte hij uit het niets 'Footcrab' als Addison Groove: een grillige juketrack die een wereldwijde underground clubhit werd en een blijvende impact had op de UK Bass scene.

Zijn meer recente tracks en dj-sets (op labels als Swamp81 en Modeselektors' 50Weapons) zijn een eclectische mix van UK garage, donkere techno en snelle footworkritmes met invloeden uit Afrikaanse muziek en booty vocals. Fire!


 

Auntie Flo uk

Start 00u00 — Einde 01u00

De Schotse dj en producer Auntie Flo maakt diepe housetracks die zwaar leunen op aanstekelijke Afrikaanse polyritmes en wordt vaak op één lijn gezet met artiesten als Four Tet, Caribou, Daphni en Romare: dj’s die een grote invloed hebben op het naar de clubs brengen van niet-westerse geluiden en wereldmuziek.

Een dj-set van Auntie Flo is een op four-to-the-floor-housebeat uitgezette wereldreis. Via de UK naar West-Afrika, de Caraïben, Latijns-Amerika en terug. Ideaal dansmateriaal voor een zwoele zomernacht.


 

Mr. Leenknecht b

Start 22u30 — Einde 00u00

Maarten Leenknecht is een graag geziene gast op Gilles Petersons Worldwide Festival, een vaste waarde van het Gentse Chase-collectief en organisator van de Brusselse EarlyLate en Gentse Chunks of Funk party's. Met een dikke platenbak gevuld met alles van funk, soul en hiphop tot future beats en zijn naadloze mixen, kan Mr. Leenknecht zich meten met zielsverwanten als Gilles Peterson en Lefto.


 

It.Takes.Two b

Start 21u00 — Einde 22u30

De Brugse youngsters van It.Takes.Two draaien dj-sets met een hoog crate digger gehalte. Als het gaat over disco, house en electronica staat hun goeie smaak niet ter discussie. Alles wordt vakkundig aaneengeregen in een naadloze mix die genadeloos op uw dansbenen mikt.