Info

Benenwerk 2018

Benenwerk gaat in 2018 door op zaterdag 11 augustus. Het programma wordt in het voorjaar bekend gemaakt.

Locaties

De verschillende podia worden aangeduid op onderstaand kaartje met een blauw pijltje.


Over Benenwerk

Haal tijdens de 16e editie van Benenwerk — 'Ballroom Brugeoise' opnieuw de beste danser in je naar boven. Live bands en dj's nemen je op sleeptouw voor een dansmarathon langs 12 uiteenlopende ballrooms gespreid over de Brugse binnenstad.

Dompel je onder in de 50's vintage retro sfeer van de Radio Modern Stage. Of heb je het meer begrepen op het clubby footwork en de exotische house van o.a. Addison Groove en Auntie Flo op de Clubbin' Stage?

Clubbin Stage

Ben je volledig into disco en wil je met vrienden nog loos gaan op alle classics van 'Disco Inferno' tot 'I Will Survive'? Dansen met je zelf tijdens de Silent Disco? Of begeef je je toch liever met veel corazón op de dansvloer van de Latino Stage?

Disco Stage

Ook de stille genieter, die zich ongetwijfeld laat bekoren door de burlesque performances van diverse internationaal gereputeerde showgirls én boys ...

Burlesque Stage

Benenwerk wordt opnieuw een zomers feestje waar iedereen aan zijn of haar trekken komt!

Mensen die hun techniek (of het gebrek daaraan) willen bijschaven, kunnen in de verschillende ballrooms terecht voor dansinitiaties die hen wegwijs maken in diverse dansstijlen.